Kavos kokybės kontrolė

 

Kavos skonis svarbiausia:

Turite gerą kavos aparatą, bet jis gamina nelabai skanią kavą ? Štai keli faktoriai lementys kavos kokybę:

Kavos aparato apkalkėjimas. Kai apkalkėja kavos aparato vamzdeliai, vanduo neįkaista iki reikiamos temperatūros. Vanduo tūrėtų įkaisti iki 90-95 laipsnių celsijaus. Kai vanduo nepasiekia reikalingos temperatūros kava būtinai praras savo tikrą skonį.

Šviežios kavos pupelės. Gaminant kavą būtinai atkreipkite dėmesį ar naudojate šviežias kavos pupeles. Ilgiau pastovėjusios kavos pupelės kavai gali suteikti nemalonų rūgštoką skonį. Žinoma reikia nepamiršti ir apie tai kokios kokybės kavą perkate. Norite skanios amarotingos kavos? Gerkite šviežią ir kokybišką kavą.

Kavos malūnėlio sureguliavimas. Labai svarbu tinkamai sureguliuoti kavos malūnėlį. Jį reikia reguliuoti atsižvelgiant į tai kokias kavos pupeles naudojate. Jei Jūsų kava bus kokybiška, šviežia, bet kavos aparatas ją mals per stambiai, tai kava vistiek bus ne tokia skani. Šioje vietoje labai pravers vartotojo instrukcija, daugelis iš mūsų nusipirkę kavos aparatą net neskaitome instrukcijos, o ten patikėkite tikrai daug naudingos informacijos.

Kavos aparato temperatūrinis daviklis. Kai sugenda ši kavos aparato detalė,  iš karto pajausite pasikeitusį kavos skonį. Skonis gali būti lyg sudegusios kavos, arba atvirkščiai lyg nedavirusios kavos.

Apibendrinant galime pasakyti, kad jei pajutote pasikeitusį kavos skonį, arba jei kavos skonis netenkina nuo pat kavos aparato įsigijimo dienos, kreipkitės į mūsų remonto servisą, mes visada pasiruošę Jums padėti.

 

Susisiekite su mumis dabar - atsakysime į visus klausimus, patarsime, pasiūlysime tai, ko Jums reikia:
Mob.: (8) 670 93346, (8) 600 97006
Tel.: (846) 246448
Skype: sugedo.lt
El.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.