Veido atpažinimo „Face ID” funkcija „iPhone X” telefonuose nebeveikia po „iOS 11.2” atnaujinimų? Štai paprastas pataisymas

2017.12.05

Prieš kelias dienas "Apple" išleido savo naujausią programinės įrangos "iOS" atnaujinimą. "iOS 11.2" atnaujinimai atneš pakeitimų platformoje, kad operacinė sistema taptų sklandesnė ir veiktų be klaidų. Mes vėliau išsamiai išdėstysime, kaip naujas atnaujinimas išsidėsto lentelėje.

 Nors naujinimas buvo skirtas siekiant pagerinti bendrą programinę įrangą, kai kurie "iPhone X" vartotojai pranešė, kad "Face ID" nustojo veikti, atnaujinus sistemą į "iOS 11.2". Vietoj įrenginio atrakinimo veido atpažinimo funkcijos, " iPhone X" telefone pasirodo perspėjimas, kuriame rašoma: "Nepavyko aktyvuoti "Face ID" šiame "iPhone". Jei esate tas, kuris susidūrė su šia problema, tai padėsime jums lengvai ją išspręsti. Taigi skaitykite, kad sužinotumėte daugiau išsamios informacijos šiuo klausimu.

 

"IOS" 11.2 atnaujinimas "iPhone X" telefonuose sustabdo "Face ID" veikimą

Vienas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, yra tai, kad "Face ID" klaida neatrodo, kad paliestų visus "iPhone X" naudotojus. Daugelis vartotojų atnaujino "iOS 11.1.2" versiją iki "iOS 11.2" sėkmingai, be jokių problemų.Tačiau taip sklandžiai buvo ne visiems, nes daugelis vartotojų pranešė apie klaidą. Taigi, ką reikia išspręsti? Kaip vėl galite sėkmingai naudotis "Face ID"?

Norėdami išspręsti šią problemą, viskas, ką jums reikia padaryti, tai yra iš naujo paleisti "iPhone X". Kai kuriais atvejais išjungus "iPhone X" ir tada vėl įjungus, problema išsisprendžia. Tai viskas, jūs tiesiog turite iš naujo paleisti savo "iPhone X".

Norėdami išjungti savo "iPhone X", palaikykite šoninį mygtuką ir taip pat laikykite nuspaudę bet kurį garso mygtuką. Ekrane bus rodomas slankiklis. Vilkite slankiklį "slide to power off" link, kad išjungtumėte įrenginį. Kai ekranas bus visas juodas, tiesiog laikykite nuspaustą mygtuką, kad vėl įjungti įrenginį.

Veido ID funkcija turėtų gerai pradėti veikti tik po telefono perkrovimo. Tačiau, jei vis dar nepavyksta prisijungti prie šios funkcijos, rekomenduojame kreiptis į "Apple".

"Apple" išleido "iOS 11.2" plačiai visuomenei ir atnaujinime yra naujų priedų, įskaitant "iPhone 8" ir "iPhone X" greitą pakrovimą. Patikrinkite greitą "iPhone 8", " iPhone X" krovimą palygindami jį su "Android" telefonais.