Remiantis naujausiais gandais „Samsung Galaxy S9” ir „S9 +” pasirodys „CES 2018” parodoje .Tikėkimės, kad jie bus pristatyti kaip įprasta

2017.12.08

Kadangi 2017 m. eina link pabaigos, laikas užsiminti apie "Samsung" "Galaxy S9 / S9 +" naujienas. Korėjos technologijų gigantė turėjo gerus šiuos metus, ypač lyginant su praėjusiais metais patirtu fiasko dėl Note 7Asirado "Samsung" ekranai, einantys "iš viršaus į apačią", kalbant apie "Galaxy" seriją arba "iPhone X". 

Tačiau technologijų pasaulyje viskas sparčiai keičiasi ir netrukus mes jums pristatysime "Galaxy S9" ir "S9" mobiliuosius. Šiai dienai turime šiek tiek daugiau informacijos . Skaitykite toliau, kad sužinotumėte daugiau.

"Samsung" atmetė gandus, kad "Galaxy S9 / S9 +" pristatys kitų metų "Consumer Electronics Show" parodoje sausio mėnesį

Neseniai pasirodė informacija apie "Samsung" "Galaxy S9" ir "S9 +". Visų pirma "Samsung" neseniai išleido savo pirmąją "UFS" atmintinę, skirtą išmaniesiems telefonams. Tai sukėlė spėliojimus, kad "S9" modelis gali turėti 512 GB vidinę atmintį. Taip pat turime informacijos, kad šie telefonai yra kartotinis atnaujinimas  jų pirmtakų "S8" ir "S8 +". Atsižvelgiant į tai, kad "Samsung" šiais metais yra tarp pirmaujančių  neįtikėtinų įrenginių pavyzdžių, sunku būtų kaltinti gamintoją dėl idėjų nebuvimo.

Prieš kelias savaites pasklido gandas, kad "Samsung" pristatys "S9" ir "S9 +" pasirinktiems partneriams "CES 2018" parodoje. Panašių gandų jau buvo pasigirdę ir anksčiau, tačiau dauguma jų buvo paneigti. Šių metų tendencija nesikeičia, nes mes turime žinių iš Pietų Korėjos tiesiogiai iš pačios įmonės, kad "Samsung" nepristatys šių prietaisų CES 2018 parodoje.


"Galaxy S9" išlaikys S8 formą, bet turės keletą atnaujinimų. Svarbiausias iš jų yra – dar labiau padidintas ekranas, iki maždaug 90% užimamo įrenginio priekio lyginant su 84% "Galaxy S8". Kitas šaltinis taip pat skleidžia gandus apie virtualų pirštų atspaudų atpažinimą įrenginyje, teigdamas: " Labai mažai tikėtina, kad "Galaxy S9" turės ekrano pirštų atspaudų skaitytuvą, nes techniniai uždaviniai vis dar lieka neišspręsti." Šiuo metu atrodo, kad gamintojai sunkiai pasiekia virtualų pirštų atspaudų atpažinimo paruošimą rinkai.

Šaltiniai informuoja, kad būtent šios funkcijos sudėtingumas leido "Apple" atsisakyti pastangų ir pasirinkti veido atpažinimo funkciją. "Samsung" taip pat reguliariai tikrina gandus. Pirmoji netikra informacija apie "Galaxy S8" atsirado dar prieš jį išleidžiant, ir jau nuo tada buvo galima pastebėti nuolat tikrinamus informacijos srautus.