Samsung Galaxy S9 galimai turės geresnį rainelių skaitytuvą ir vietą dviem SIM kortelėm

iPhone X ir Face ID akivaizdoje tikimės, jog ir Samsung pagerins savo biometrinę apsaugą pasirodysiančiam Galaxy S9. Naujausi gandai teigia, jog Samsung galbūt tai įvykdys pagerindami rainelių skaitytuvą.

Remiantis The Korea Herald, kompanija naujajam Galaxy S9 suteiks pagerintus 3MP kameros lęšius rainelių skaitytuvui. Samsung Galaxy S8 turėjo 2MP lęšius.
Tai, pasirodo, pagerins prietaiso galimybes atpažinti vartotojo akis, netgi tuomet, kai bus per didelis ar per mažas apšvietimas, arba, kai vartotojas bus su akiniais ar judins akis. Taip pat manoma, kad rainelių skaitytuvas veiks greičiau negu dabartinė versija.

Kol kas tai yra tik gandai, tačiau šis pasikeitimas yra labai tikėtinas ir reikiamas, kadangi Galaxy S8 rainelių skaitytuvas nebuvo labai vykęs.
Šaltinis taip pat paminėjo, jog silpnesnio pajėgumo Samsung prietaisai gali sulaukti rainelių skaitytuvo 2018 metų pabaigoje arba 2019 metų pradžioje.

DVI SIM KORTELĖS GERIAU NEGU VIENA

Ir šiandienos naujienos apie Galaxy S9 dar nesibaigia, kadangi panašu, jog telefonas turės vietą dvejom SIM kortelėm, bent jau kai kuriuose regionuose.
Pranešama, kad Mobiel Kopen rado modelių numerius prijungtus prie Samsung Galaxy S9 ir S9 Plus Kinijos Industrijos ir Informacinių Technologijų Ministerijoje (MIIT) ir pažymėta, jog jie turės vietą dvejom SIM kortelėm.

Turėti dvi SIM korteles gali būti naudinga, jeigu vieną norite naudoti darbui, o kitą asmeniniams reikalams, arba jeigu keliaujate reguliariai, galite visada turėti vieną vietinę SIM kortelę.
Kaip bebūtų, antra vieta SIM kortelei dažnai dubliuojasi kaip microSD kortelės lizdas, taigi tikėtina, kad norint ją naudoti S9 telefone, jums teks paaukoti išplečiamą saugyklą.

Ir visa tai bus, jeigu išvis sulauksime vietos antrai SIM kortelei. Netgi, jei ši informacija yra tiksli, ji užsimena apie Kinijos ir Taivano modelius, todėl tikėtina, kad daugelis kitų modelių sulauks tik vienos SIM kortelės versijos.
Bet kokią funkciją, kurios sulauks Galaxy S9, ko gero gaus ir Galaxy Note 9.