„Samsung Galaxy S10“ naudos 19:9 vaizdo santykio 2K+ Super AMOLED ekranus

2018.12.11

Pastarosiomis dienomis vis daugėja gandų apie „Samsung Galaxy S10“ seriją. Kitąmet „Samsung“ išleis tris naujus telefonus, du iš jų išsiskirs nuo savo pirmtakų dizainu ir estetika.

 Trečiasis „Galaxy S10 Lite“ bus serijos naujokas. Šiandien pasirodė informacija apie visų trijų prietaisų ekranus.

Visi „Galaxy S10“ modeliai naudos 2K+ Super AMOLED ekranus.

Šiandien daug informacijos paruošė žymus patarėjas Ice Universe. Jis pasidalino „Samsung Galaxy S10 Lite“ atvaizdavimu bei jo ekrano apsaugos nuotrauka. Patarėjas taip pat surinko informacijos apie visų „Galaxy S10“ variantų vaizdo santykį ir ekrano korpusą.

Pasak jo, „Galaxy S10“ su „Galaxy S10+“ naudos 19:9 vaizdo santykio ekranus. Jei prisimintume, tiek „Galaxy S9“, tiek „Galaxy S9+“ ekranai turėjo 18.5:9 vaizdo santykį. Dėl „Samsung“ naujųjų M9 ekrano plokščių, „Galaxy S10“ serijos telefonai taps šiek tiek aukštesni negu jų pirmtakai. Patarėjas taip pat pasidalino informacija apie telefonų ekrano korpusus.

Teigiama, kad visi trys „Galaxy S10“ modeliai naudos 2K+ Super AMOLED ekranus. Žinoma, kol nėra daugiau detalių apie rezoliuciją, negalime daryti konkrečių išvadų. „Samsung“ gamybos M9 ekranai turės lazeriu išgręžtas skyles priekinei kamerai. Šie ekranai telefonui suteiks naują dizainą ir atsiribos nuo paplitusios priekinės išpjovos naudojimo tendencijos.

Šiais metais „Galaxy S“ serijai kilo sunkumų su pardavimais dėl silpnos paklausos, kuri pasireiškė dėl „Samsung“ atnaujinimų trūkumo. Kitų metų „Samsung“ telefonai turėtų pakeisti situaciją, tačiau Infinity-O ekranai pradeda plisti tarp vidutinio pajėgumo prietaisų ir tai gali sumažinti „S10“ serijos populiarumą.