„Huawei“ anonsavo savo pirmąjį 5G ryšį palaikantį lankstomą telefoną, kuris bus pristatytas „MWC 2019“ parodoje

2019.02.01

Šiuo metu naujausias dizaino metodas, kuriuo remiasi telefonų gamintojai, yra lankstomas telefonas. „Huawei“ planuoja pristatyti šios kategorijos telefoną jau šį mėnesį.

 Perskaitėte teisingai, „Huawei“ pasidalino savo pirmojo 5G ryšį palaikančio lankstomo telefono anonsu, kuriame rašoma, jog prietaisas bus pristatytas šį mėnesį vyksiančioje „MWC 2019“ parodoje. Anonse matomas užrašas „Connecting the future“ (angl. sujungiame ateitį). 

„Huawei“ šį mėnesį pristatys savo pirmąjį lankstomą telefoną su 5G ryšio palaikymu.

Anksčiau buvo pranešama, kad „Huawei“ pristatys savo lankstomą telefoną anksčiau nei „Samsung“. Kadangi šis planas neišdegė, lankstomas įrenginys bus pristatytas „MWC 2019“ parodoje, kuri vyks šį mėnesį. „Samsung“ jau pasidalino savo telefono anonsu, o daugiau detalių apie kompanijos prietaisą sužinosime „Unpacked“ renginyje, kuriame bus pristatyta ir „Galaxy S10“ serija. Renginys vyks vasario 20 dieną. „Huawei“ renginys vyks vasario 24 dieną.

Tikėtina, kad „Huawei“ lankstomas telefonas palaikys 5G interneto ryšį, kuris bus bene didžiausia naujovė šių metų „Android“ telefonuose. Kartu su lankstomu telefonu taip pat galime sulaukti ir „Huawei P30“ pristatymo. Kadangi „P20“ buvo pirmasis telefonas su triguba kamera, galime išvysti dar didesnių patobulinimų šioje kategorijoje. Telefone įmontuotas 7 nm „Kirin 980“ čipsetas pasižymės geresniu našumu ir naudos kelias naujas funkcijas.

Manoma, kad ir 2019 metų „iPhone“ modeliai naudos trigubos kameros sąranką. Vis dėlto Kupertino gigantai nesiruošia gaminti lankstomų telefonų, o 5G ryšį palaikančio „iPhone“ vartotojai turės laukti bent iki 2020 metų. Kol kas tai tėra gandai. Lemiamą sprendimą priims „Apple“.