„OnePlus“ pristatys 5G ryšį palaikančio telefono prototipą „MWC“ parodoje

2019.02.11

Kai kurie telefonų gamintojai pristatys savo gaminius šių metų „MWC“ parodoje. Renginyje taip pat dalyvaus ir „OnePlus“. Kompanijos generalinis direktorius kalbėjo apie 5G ryšio revoliuciją ir apie „OnePlus“ ketinimus pagaminti 5G ryšį palaikantį prietaisą.

 Artėjant „MWC“ parodai, galime tikėtis, kad renginyje bus pristatytas 5G prototipas.

„OnePlus“ generalinis direktorius užsiminė, kad vartotojai turės pakloti nemažą sumą už 5G ryšį palaikantį telefoną.

5G ryšį palaikantis prietaisas turės keletą žinomų funkcijų, kurių „OnePlus“ dar neanonsavo. Tikėtina, kad telefonas bus varomas „Snapdragon 855“ čipsetu su „Snapdragon X50“ 5G modemu. Verta paminėti, kad tiek „Snapdragon 845“, tiek „Snapdragon 855“ yra suderinami su „Snapdragon X50“, tačiau didesnė tikimybė, kad „OnePlus“ naudos naujausiąjį „Qualcomm“ čipsetą. Tam yra priežastis. Jei pasižiūrėtumėte į kompanijos istoriją, pastebėtumėte, kad „OnePlus“ siekia vartotojams suteikti geriausią techninę įrangą už ekonominę kainą. Taip bent jau buvo, kai kompanija išleido „OnePlus One“. Dabar įmonės generalinis direktorius pranešė, kad už 5G ryšį palaikantį telefoną vartotojams gali tekti mokėti 200-300€ daugiau negu teko mokėti už „OnePlus 6T“.


„OnePlus 6T“ pagrindinis modelis šiuo metu kainuoja apie 500€. Kaina yra mažesnė už kelių kitų flagmanų kainą, tačiau kompanija nebėra tokia žinoma dėl savo gero kainos ir kokybės santykio produktų. Dabar įmonė realizuoja verslo plėtimosi strategijas, o tai reiškia, kad kompanija gali nebesiūlyti gaminių už konkurencinga kainą.

Po 5G ryšio palaikančio telefono prototipo pristatymo „MWC“ parodoje „OnePlus“ planuoja jį išleisti iki šių metų gegužės pabaigos. Kadangi „OnePlus 6T McLaren Edition“ naudoja net 10 GB RAM, yra galimybė, jog šių metų modelis sulauks atminties patobulinimo bei greitesnio krovimo funkcijos. Nors tai nėra patvirtinta, nebūtų nuostabu, jei „OnePlus“ inkorporuotų aušinimo sistemą, kuri efektyviai išsklaidytų čipseto ir 5G modemo generuojamą šilumą.