Pranešama, kad trigubą galinę kamerą naudos tiek 5.8 colių, tiek 6.5 colių „iPhone XI“ modeliai

2019.03.17

Jau nuo šių metų pradžios pasirodė gandai, kad 2019 metų „iPhone XI“ modelis naudos trigubą galinę kamerą.

 Šios kalbos pasklido po to, kai buvo paviešintas pirmasis brėžinys, kuriame buvo matoma, jog telefono kameros objektyvai bus išdėstyti netradiciniu būdu. Remiantis nauju pranešimu, trigubą galinę kamerą naudos du pasirodysiančios „iPhone“ serijos modeliai.

Pranešama, kad 2019 metų „iPhone XI“ serijos modelių kameros objektyvų išdėstymas bus panašus į „Huawei Mate 20 Pro“.

Remiantis pranešimu japoniškoje svetainėje „Macotakara“, neįvardijami tiekėjai iš Kinijos paplatino informaciją, kad pasirodysianti „iPhone“ serija naudos tokią pačią trigubos kameros konfigūraciją, kurią naudoja „Mate 20 Pro“. „Apple“ jau dvejus metus naudojo vertikalią galinę kamerą. Manoma, kad tiek 5.8 colių, tiek 6.5 colių versijos naudos trigubą kamerą. Šis sprendimas atrodo logiškas, kadangi pernai „iPhone XS“ su „iPhone XS Max“ taip pat turėjo tokius pat kameros parametrus. Kalbant apie kameros parametrus, anksčiau pasirodžiusiame pranešime buvo rašoma, jog „iPhone XI“ naudos 14 MP jutiklį, tačiau nebuvo atskleista informacija apie likusius objektyvus.


Turėkite omenyje, kad tai nebūtinai reiškia, jog „Apple“ pasikliaus būtent šiuo kameros objektyvų išsidėstymu, kadangi ankstesniuose brėžiniuose „iPhone XI“ buvo pavaizduotas su horizontaliai išsidėsčiusiais galinės kameros jutikliais bei mažesne priekine išpjova, kurioje turėtų būti įmontuota „True Depth“ kamera ir kiti komponentai.

Kadangi dauguma kompanijų didelį dėmesį skiria kameroms, „Apple“ taip pat mėgins neatsilikti su naująja „iPhone XI“ telefonų serija. Nors vartotojai tikisi, kad technologijų gigantai sušvelnins kainą, tačiau nepanašu, kad su tokia technine įranga kompanija pasirinks tokį sprendimą.