Oficialiai pristatytos „AirPods 2“ ausinės, kurios palaiko „Hey Siri“ funkciją, yra greičiau perjungiamos tarp skirtingų prietaisų bei naudoja naują „H1“ čipsetą

2019.03.20

Po „iPad“ ir „iMac“ atnaujinimų, „Apple“ pratęsė naujų produktų pristatymus ir išleido naujas „AirPods“ ausines.

 Pastaruoju metu informacijos apie belaides ausines netrūko, o po šio naujausio pasirodymo, Kupertino gigantai rečiau pristatys naujus produktus. „Apple“ skyrė didžiulį dėmesį „AirPods“ ausinėms ir atsargiai išrinko funkcijas, kurios tinka skirtingiems kompanijos prietaisams.

„Apple“ patobulino naujųjų ausinių bateriją ir paspartino prijungimo greitį.

„Apple“ išlaikė naujųjų „AirPods 2“ ausinių dizainą tokį patį kaip ir pirmtakų. Ausinės vis dar turi tą patį nenatūralų jausmą, kuris neleidžia šiurkščiai naudotis ausinėmis. Šį kartą kompanija nusprendė skirti didesnį dėmesį vidiniams ausinių komponentams ir pristatė „Apple H1“ čipsetą.


Didžioji dalis pristatymo buvo skirta naujajam čipsetui. Pirmasis ausinių modelis naudojo „W1“ čipsetą, dėl kurio „Apple“ produktas galėjo ilgiau atsilaikyti prieš konkurentus. Pasak kompanijos, naujausias belaides ausines įkrovus galima naudoti iki 5 valandų su 50% garsumo lygiu. Ausines pakrovus 15 minučių, jomis bus galima naudotis iki 3 valandų. Šie skaičiai tampa mažesni, kai „AirPods 2“ naudojamos skambučiams.

Ausinės gali būti perjungiamos tarp skirtingų prietaisų dvigubai greičiau negu jų pirmtakai. Jos taip pat suteikia 30% mažesnį atsilikimą žaidžiant žaidimus. Visa tai pasiekiama naujojo „Apple H1“ čipseto dėka. „Apple“ turi kelis pranašumus prieš kitas kompanijas ir vienas iš jų yra mažų čipsetų gamyba su konkrečiomis užduotimis. Dar vienas panašus čipsetas yra „T2“, kuris atlieka apsaugos funkciją didelio pajėgumo „iPhone“ ir „iMac“ modeliuose.

Be naujųjų ausinių kompanija taip pat pristatė naują belaidžio krovimo dėklą. Vartotojai gali rinktis, ar jį pirkti atskirai, ar kartu su „AirPods 2“. Dėklas apytiksliai kainuos 70€, o ausinių apytikslė kaina sieks 175€. Naujasis dėklas puikiai veikia tiek su „AirPods 2“, tiek su „AirPods 1“.v