5G ryšį palaikantis „Samsung Galaxy S10“ modelis bus pristatytas balandžio 5 dieną

2019.03.22

Vasario mėnesį „Samsung“ pristatė „Galaxy S10“ seriją. Nors „Galaxy S10e“, „Galaxy S10“ ir „Galaxy S10 Plus“ jau yra parduodami, 5G ryšį palaikantis „Galaxy S10“ variantas dar nebuvo pristatytas.

 „Samsung“ anksčiau minėjo, jog telefonas bus išleistas antrajame metų ketvirtyje ir panašu, kad pristatymas įvyks pirmą balandžio mėnesio savaitę.

Pietų Korėjos gyventojai, perkantys naująjį telefoną balandžio 5-16 dienomis gaus arba nemokamas „Galaxy Buds“ ausines, arba belaidį kroviklį, arba 50% nuolaidą ekrano keitimui. 

5G ryšį palaikantis „Galaxy S10“ variantas sulaukė leidimo iš Pietų Korėjos radijo tyrimų agentūros. Telefonas bus pristatytas balandžio 5 dieną Pietų Korėjoje. Buvo planuota prietaisą išleisti anksčiau, tačiau pristatymas buvo nukeltas dėl diskusijų tarp Pietų Korėjos valdžios ir mobiliųjų ryšių tiekėjų. Korėjos valdžia norėjo būti užtikrinti, kad jie bus pirmoji valstybė, išleidusi komercinį 5G ryšį palaikantį telefoną.

Po pristatymo Pietų Korėjoje, naujasis „Galaxy S10“ modelis balandžio 11 dieną pasirodys Jungtinėse Valstijose. Kol kas informacijos apie telefono kainą nėra, tačiau industrijos analitikai tikina, kad Pietų Korėjoje telefonas galimai kainuos apytiksliai 1172€. Manoma, kad nebus vykdomi išankstiniai užsakymai ir telefonas bus parduodamas iškart po pristatymo.

Vartotojai, perkantys prietaisą balandžio 5-16 dienomis gaus arba nemokamas „Galaxy Buds“ ausines, arba belaidį kroviklį, arba 50% nuolaidą ekrano keitimui. Vis dėlto, panašu, kad šios nuolaidos bus taikomos tik Pietų Korėjos gyventojams. 5G ryšį palaikantis „Galaxy S10“ bus labai panašus į „Galaxy S10 Plus“, bet naudos šiek tiek didesnį AMOLED ekraną, keturgubos galinės kameros sąranką ir didesnę 4500 mAh bateriją.

„Galaxy S10“ serija rinkoje pasirodė geriau nei tikėtasi. Kadangi greitu metu kompanija išleis pirmąjį 5G ryšį palaikantį telefoną, jis taip pat turėtų sulaukti daug dėmesio. Vis dėlto verta paminėti, kad vartotojai pajus 5G ryšio privalumus ne iš karto, kadangi teks laukti bent iki 2020 metų, kol ryšys bus pakankamai išplėtotas.