Dabar „Telegram Messenger“ pokalbiuose galite ištrinti kitų žmonių pranešimus taip, lyg jų nebūtų buvę

2019.03.31

„Telegram Messenger“ žinutės tapo maksimaliai konfidencialios.

Naujausiame „Telegram“ atnaujinime atsirado galimybė ištrinti tiek savo, tiek kitų žmonių pranešimus iš asmeninių pokalbių. Tai taikoma bet kokio senumo įrašams.

Tiesiog suraskite pranešimą, kurį norite pašalinti, ir ištrindami pasirinkite tinkamą parinktį. Įrašas iš karto išnyks iš jūsų ir kito asmens, su kuriuo susirašinėjote, prietaisų. Tą patį galima padaryti su visais pokalbiais.

Abipusė pranešimų ištrinimo funkcija atsirado prieš dvejus metus. Tačiau anksčiau buvo galima ištrinti tik jūsų pranešimus, ir tik tuos, kuriuos išsiuntėte per pastarąsias dvi dienas. Dabar „Telegram“ nesaugu sudaryti kokius susitarimus – tokiu atveju jūs turite fotografuoti pokalbius.

Tai ne visi pokyčiai. Privatumo nustatymuose atsirado galimybė pasirinkti ar jūsų pranešimai, jei jie siunčiami į kitą pokalbį, įtrauks nuorodą į jūsų paskyrą. Tokiu būdu niekas negalės įrodyti, kad iš tikrųjų išsiuntėte vieną ar kitą pranešimą.

Nustatymuose atsirado paieška. Per ją galite ieškoti atskirų paraiškos funkcijų ir atsakymų į dažniausiai užduodamus klausimus – tiesa, ši funkcija iki šiol veikia tik anglų kalba. Be kitų dalykų, kompanija atliko „Emoji“, lipdukų bei gif'ų paiešką ir peržiūrą, pagerino skambučių kokybę ir įvedė „VoiceOver“ ir „TalkBack“ technologijos palaikymą, teksto perdavimui iš ekrano.