„Samsung“ galimai pristatys mažesnį „Galaxy Note 10“ modelį tam tikrose rinkose

2019.04.01

Jau pasirodžiusią „Galaxy S10“ seriją šiemet papildys „Galaxy Note 10“ serija. Ji turėtų pasirodyti rugpjūčio mėnesį ir naudoti dizainą be mygtukų.

 Norėdami suteikti galimybę vidutiniam vartotojui įsigyti „Note“ serijos telefoną, „Samsung“ galimai išleis naują variantą tam tikrose rinkose. Kyla klausimai: ar naujasis modelis turės daug skirtumų ir kokius kompromisus turės priimti vartotojas, norintis įsigyti šią „Galaxy Note 10“ versiją?

Informacijos apie parametrų skirtumus kol kas nėra, tačiau mažesnysis „Galaxy Note 10“ modelis galimai naudos mažiau kamerų ir atminties.

Remiantis naujausiu „The Bell“ pranešimu, „Galaxy Note 10“ turės du skirtingus modelius. Teigiama, jog asmenys, paviešinę šią informaciją, dirba komponentų gamybos industrijoje, tačiau jie nesuteikė daugiau informacijos. 

Praeitų metų gruodžio mėnesį buvo pranešta, kad „Galaxy Note 10“ ekrano dydis bus 6.75 coliai. Ekrano su įmontuota skyle dėka, kurį „Samsung“ panaudojo „Galaxy S10“ serijoje, kompanijai bus lengviau padidinti „Galaxy Note 10“ ekrano dydį, nesukeliant nepatogumų laikant telefoną. Vis dėlto pranešama, kad ekrano dydis buvo sumažintas iki 6.66 colių. Šis ekranas vis dar yra šiek tiek didesnis už praeitų metų 6.4 colių „Note 9“ ekraną.

Palyginimui, šią savaitę pasirodysiančio „Galaxy S10“ 5G modelio Super AMOLED ekrano dydis sieks net 6.7 colius. Iš naujojo flagmano taip pat galima tikėtis keturgubos galinės kameros. Tikėtina, kad vienas iš šios kameros objektyvų bus ToF, kuris padės atskirti priekinį planą nuo fono ir tiksliau užfiksuoti portreto rėžimo nuotraukas. Manoma, kad kelių atnaujinimų sulauks ir „S-Pen“ rašiklis.