Fanų sukurtoje „OnePlus 7“ reklaminėje nuotraukoje matoma triguba galinė kamera ir iššokančios priekinės kameros mechanizmas

2019.04.05

Tikimasi, kad „OnePlus“ savo naują flagmaną išleis pirmoje metų pusėje. Kaip ir apie kiekvieną pasirodysiantį telefoną, gandų apie „OnePlus 7“ netrūksta.

 Neseniai internete pasirodė nuotrauka, kurioje telefonas matomas iš kelių skirtingų padėčių. Pasirodo, kad ši nuotrauka yra fanų kūrybos reklaminė medžiaga.

„OnePlus 7“ fanų kūrybos nuotraukoje matoma iššokanti kamera, tačiau su vienu objektyvu.

Remiantis fanų sukurta nuotrauka, „OnePlus 7“ naudos iššokančią priekinę kamerą. Dėl jos padidės prietaiso ekrano dydis ir kompanija galės naudoti pilno ekrano dizainą, tačiau tai nereiškia, kad kompanija atsisakys apatinio rėmelio. Iššokančios kameros po kurio laiko nebėra tokios patvarios. Vis dėlto tokie gamintojai, kaip „OPPO“ bei „Vivo“ įrodinėja, kad slankios kameros mechanizmas gali tarnauti ištisus metus.

Telefono gale yra matoma trigubos kameros sąranka su „OnePlus“ logotipu po ja. Blykstė yra įmontuota šalia kameros sistemos. Panašu, kad telefonas nenaudoja fizinio pirštų antspaudų skaitytuvo. Dėl to nustebti nereikėtų, kadangi „OnePlus 6T“ naudojo ekrane įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, taigi tikėtina, jog „OnePlus 7“ išlaikys šį metodą.

Kadangi ši nuotrauka yra fanų kūrybos, aklai pasitikėti ja nereikėtų. Jau yra beveik aišku, kad „OnePlus 7“ bus varomas „Snapdragon 855“ čipsetu. Kompanija taip pat ruošia 5G ryšį palaikantį modelį, apie kurio parametrus kol kas informacijos nėra.