Manoma, kad „Galaxy Note 10“ turės keturis modelius su skirtingais ekranais ir modemais

2019.04.08

Šiemet „Samsung“ savo klientus lepino nemažu kiekiu flagmanų ir Korėjos gigantai dar nesiruošia sustoti. Be keturių „Galaxy S“ serijos modelių ir lankstomo telefono, kompanija taip pat ruošiasi pristatyti „Galaxy Note 10“.

 Anksčiau buvo manoma, kad „Samsung“ pristatys du „Galaxy Note 10“ modelius. Vis dėlto neseniai pasirodė informacija, kad galime sulaukti dar daugiau variantų.

„Samsung“ galimai pristatys du LTE modelius su skirtingais ekranais ir kameros sąrankomis.

Jau kurį laiką sklinda kalbos, kad „Samsung“ ruošia mažesnį „Galaxy Note 10“ variantą. Šviežiame pranešime iš Pietų Korėjos teigiama, kad „Samsung“ planuoja išleisti keturias „Note 10“ variacijas. Tikimasi, kad vienas modelis palaikys 5G ryšį. Tai būtų jau antrasis šių metų kompanijos flagmanas, palaikantis 5G ryšį. Mažesnysis „Galaxy Note 10“ modelis turėtų būti panašus į „Galaxy S10e“ ir naudoti flagmano lygio techninę įrangą bei funkcijas. Na, o pagrindinio „Galaxy Note 10“ modelio ekrano dydis turėtų padidėti iki 6.7 colių.

Pranešama, kad mažesnysis variantas naudos 6.4 colių ekraną. Kiti du LTE ryšį palaikantys modeliai tariamai naudos 6.75 colių bei 6.28 colių ekranus su keturgubos ir trigubos kameros sąrankomis. Tai yra pirmas kartas, kai kompanija kuria 6.28 colių „Galaxy Note 10“ variantą, taigi, bus įdomu pamatyti, kaip ši versija skirsis nuo kitų serijos telefonų.

Pranešimuose nebuvo nurodyta daug informacijos apie bateriją, kainą ir ko dar galime tikėtis iš šių modelių. Kol kas galima spėti, kad pasirodysiančių „Galaxy Note 10“ telefonų parametrai labai nesiskirs nuo „Galaxy S10“ serijos.