17 būdų muzikos siuntimuisi iš „YouTube“

2019.04.09

Atsisiųskite mėgstamus takelius į savo išmanųjį telefoną ar kompiuterį tik keletos paspaudimų pagalba.

Kaip atsisiųsti muziką iš „YouTube“, naudojantis internetinėmis („online“) paslaugomis

1. „Converto“

Norint parsisiųsti muzikos iš „YouTube“ vaizdo įrašo, tiesiog reikia įterpti nuorodą į „Converto“ ir spustelėti mygtuką „Konvertuoti“. Jei pageidaujate, galite muzikinį takelį apkarpyti, pataisyti žymes ir pasirinkti failo pavadinimą bei viršelį.

Jei po URL atliksite prierašą „conv“, dainą parsisiųsite tiesiai iš „YouTube“ puslapio.

2. „OnlineVideoConverter“

„OnlineVideoConverter“ paslauga taip pat veikia paprastai, tačiau ji turi daugiau nustatymų. Yra prieinami daugiau nei penki garso formatai, įskaitant MP3. Galima pasirinkti garso kokybę ir galimybę atsisiųsti tiek visą takelį, tiek jo fragmentą.Norėdami tai padaryti, galite naudoti mygtuką „Atsisiųsti“ arba QR kodą su tiesiogine nuoroda atsisiuntimui.

3. „y2mate“

Šis konverteris leidžia jums atsisiųsti muziką iš vaizdo įrašo dviem būdais. Taigi galite eiti į paslaugų puslapį ir įterpti nuorodą į vaizdo įrašą. Arba tiesiog galite prie URL pridėti reikiamus pp simbolius tarp „youtube“ ir „.com“. Štai taip: https://www.youtubepp.com/watch

 4. „YouTubNow“

Įterpus nuorodą į pageidaujamą vaizdo įrašą, paslauga „YouTubNow“ beveik iš karto ją išanalizuos ir pasiūlys atsisiųsti vienu iš turimų formatų. Tarp jų yra ir įprastas MP3, taip pat M4A ir WEBM.

5. „Mp3 YouTube“

Minimalistiškiausias konverteris, leidžiantis atsisiųsti „YouTube“ muziką vienu spustelėjimu. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti nuorodą į vaizdo įrašą, palaukti kelias sekundes ir spustelėti mygtuką „Įkelti failą“. Nėra jokių nustatymų, garsas parsisiunčiamas originalia kokybe.

Kaip atsisiųsti muziką iš „YouTube“ naudojant naršyklės plėtinius

1. „YouTube Video Downloader“

Šio įskiepio nėra atsisiuntimų parduotuvėse, jis yra įdiegiamas iš oficialios svetainės. „YouTube Video Downloader“ „YouTube“ grotuve prideda atsisiuntimo mygtuką ir leidžia jums vienu spustelėjimu atsisiųsti garso takelį.

Norėdami įdiegti papildinį rankiniu būdu, turite atidaryti meniu „Plėtiniai“, įjungti gamintojo režimą ir pasirinkti diegimo parinktį.

„Google Chrome“ ir „Vivaldi“ naršyklėse tai daroma taip:

  1. Spustelėjus nuorodą, atsisiųskite „Chrome“ plėtinio versiją.
  2. Naršyklėje atidarykite meniu „Išplėstiniai įrankiai“ → „Plėtiniai“ ir įjunkite „gamyklinio režimo“ perjungimo mygtuką.
  3. Spustelėkite „Atsisiųsti plėtinį“ ir nurodykite aplanką „YouTube Video Downloader“.

„Opera“ naršyklėje procesas šiek tiek skiriasi:

  1. Spustelėkite nuorodą „Opera“ plėtinio atsisiuntimui.
  2. Atidarykite meniu „View“ → „Extensions“ ir vilkite atsisiųstą failą į naršyklės langą.
  3. Patvirtinkite diegimą spustelėdami „Taip, įdiegti“.

2. „Youtube Downloader“

Paprastas ir patikimas plėtinys, automatiškai atidarantis medijos failų atsisiuntimo puslapį, paspaudus įrankių juostoje esantį mygtuką. Čia nėra daug nustatymų, tačiau galite pasirinkti bet kokį „bitrate“ MP3 failui. 

3. „YouTube mp3“

Tai papildinys, kuris puikiai įveikia užduotis. „YouTube mp3“ neturi sąsajos ar jokių parinkčių. Jei norite parsisiųsti muzikos iš vaizdo įrašo, turite paspausti įrankių juostoje esantį mygtuką ir patvirtinti atsisiuntimą, atsidariusiame puslapyje dar kartą spustelėdami „Atsisiųsti“. 

Kaip atsisiųsti muziką iš „YouTube“ naudojant programas, skirtas kompiuteriams

1. „MediaHuman YouTube to MP3“

Šis „media kombainas“ su įvairiais nustatymais leidžia atsisiųsti visus grojaraščius. Programa gali automatiškai atsisiųsti nuorodas iš iškarpinės, palaiko kelių failų atsisiuntimą, čia taip pat galima pervardyti šablonus ir redaguoti žymas, yra automatizacijos scenarijus.

2. „4K YouTube to MP3“

„4K YouTube to MP3“ programa yra paprastesnė. Ji automatiškai atpažįsta nuorodas į vaizdo įrašą iškarpinėje ir iškart pradeda siuntimą. Formatas ir kokybės pasirinkimas nustatomi iš anksto, pakrovimo metu keisti šių parinkčių negalima.

3. „ClipGrab“

Naudodami „ClipGrab“, galite ne tik siųstis bet ir surasti muziką tiesiai „YouTube“ programos lange. Norint parsisiųsti, tiesiog reikia paspausti mygtuką „Atsisiųsti vaizdo įrašą“ – programa pati atpažįsta ir apdoroja nukopijuotą  iškarpinę.

Kaip atsisiųsti muziką iš „YouTube“ naudojant „Android“ programas

„Google“ draudžia siųstis vaizdo įrašus ir muziką iš „YouTube“. Todėl „Chrome“ plėtinių parduotuvėje arba „Google Play“ nėra atsisiuntimo įrankių.

Visas „ Android“ programas turėsite įdiegti per APK failus. Jei norite apsaugoti savo išmanųjį telefoną nuo virusų ir kitų grėsmių, diegimo failus galite paimti tik iš kūrėjų svetainių ar patikimų saugyklų.

Pateikiamos patvirtintos nuorodos į populiariausias programas:

  1. Snaptube.
  2. Vidmate.
  3. Videoder.
  4. YMusic.
  5. „YouTube Downloader for Android“.

Visos programos veikia pagal tą patį principą, kuris mums jau žinomas iš plėtinių ir darbalaukio programų. Norėdami atsisiųsti, turite nukopijuoti nuorodą ir tada pasirinkti norimą garso formatą ir įrašymo kokybę. Failai bus išsaugoti išmaniojo telefono atmintyje arba pačios programos galerijoje.

Kaip atsisiųsti muzikos iš „YouTube“ naudojant „iOS“ programą

Norėdami parsisiųsti muzikos iš „YouTube“ į „iPhone“, turite naudoti „Quick Commands“ programą ir vieną iš nuorodų, leidžiančių siūstis mediją. Štai kaip tai daroma.

  • Įdiekite „Quick Commands“.
  • Spustelėkite „Gauti greitą komandą“ ir patvirtinkite diegimą.
  • Atidarykite vaizdo įrašą, iš kurio norite atsisiųsti garso takelį naršyklėje arba „YouTube“ programoje.

Spustelėkite „Bendrinti“ → „Greitos komandos“ ir sąraše pasirinkite „Media Grabber“. 

Nurodykite m4a formatą ir išsaugokite failą galerijoje arba atidarykite jį bet kurioje programoje.