Dienos pasiūlymas: „tuščias“ nešiojamas kompiuteris, kuris veikia nuo išmanaus telefono

2019.04.25

Tiesiog prijunkite savo išmanųjį telefoną ir dirbkite su mobiliosiomis programomis 13 colių ekrane.

Daugelio užduočių atžvilgiu išmanieji telefonai jau seniai pakeitė nešiojamus kompiuterius. Kelyje mes galime dirbti su dideliais dokumentais, pateikti pristatymus ir net redaguoti vaizdo įrašus. Šiuolaikinių išmaniųjų telefonų našumo tokiems darbams užtenka, tačiau 6 colių ekranai tam yra per maži. Šią problemą galite išspręsti naudodami „NexDock 2“.

Tiesą sakant, „NexDock 2“ yra nešiojamas kompiuteris, kuriame nėra procesoriaus, atminties, belaidžio ryšio ir operacinės sistemos. Visa tai jis paima iš jūsų išmaniojo telefono. Tiesiog prijunkite jį specialiu kabeliu, o 13,3 colių „FHD“ ekranas parodys „Windows“ stiliaus darbalaukį su visomis jūsų taikomosiomis programomis.

Žinoma, prie jo negalima prijungti bet kurio išmaniojo telefono. „NexDock 2“ yra suderinamas tik su „Samsung“ ir „Huawei“ išmaniaisiais telefonais, kurie užtikrina darbalaukio režimą.

Palaikomų modelių sąrašas:

  • „Samsung“: „Galaxy S8“, „S8 +“ ir „S8 Active“, „Galaxy S9“ ir „S9 +“, „Galaxy Note 8“, „Galaxy Note 9“, „Galaxy S10e“, „S10“ ir „S10 +“.
  • „Huawei“: „Mate 10“ ir „10 Pro“, „Mate 20“, „20 Pro“ ir „20 X“, „P20“ ir „P20Pro“.                                                                                                          

„NexDock 2“ programos bus atidarytos tinkamu dydžiu nustatytuose languose. Su daugeliu paslaugų galėsite dirbti viso ekrano režime, naudodami pelės ir nešiojamojo kompiuterio klaviatūrą. Beje, tai liečia ir žaidimus.

Dėl autonomijos jūs galite nesijaudinti, nes „NexDock 2“ viduje turi savo bateriją, kuri gali maitinti išmanųjį telefoną veikimo metu.
Prietaisų jungtys leidžia prijungti duomenų įrenginius, įvairius priedus ir išorinius įrenginius. Čia yra ir USB-A, ir trys USB-Cs.

Atskirai verta paminėti HDMI prievadą, kuris atveria daug kitų galimybių naudoti „NexDock 2“. Pavyzdžiui, jis gali būti naudojamas kaip antrasis ekranas jūsų nešiojamam kompiuteriui arba kaip pagrindinis ekranas, rodantis vaizdus iš konsolės, mini kompiuterio, „Raspberry Pi“.

Dėl to „NexDock 2“ yra gana universalus prietaisas, kurį visada galima panaudoti, net jei šiuo metu neturite „Huawei“ ar „Samsung“. „Kickstarter“ tokį prietaisą parduoda už 199 $ (apie 177 €)