„OnePlus“ oficialiai paviešino nuotraukas, darytas su „OnePlus 7 Pro“ kamera

2019.05.02

„OnePlus“ yra viena iš kompanijų, kuri mėgsta pasidalinti detalėmis apie dar nepasirodžiusius prietaisus.

 Tai nebūdinga populiaresnėms kompanijoms, tokioms kaip „Samsung“ ar „Apple“, kurios nesidalina jokia informacija, norėdamos išlaikyti intrigą iki naujų prietaisų pasirodymo. Išlaikydami savo tradicijas, „OnePlus“ pasidalino nuotraukomis, kurios buvo užfiksuotos su „OnePlus 7 Pro“ kamera.

„OnePlus“ pasidalino oficialiomis „OnePlus 7 Pro“ trigubos kameros darytomis nuotraukomis.

Artėjant prietaiso pristatymui, kuris vyks gegužės 14 dieną, buvo patvirtinta, kad „OnePlus 7 Pro“ naudos 3x optinio priartinimo funkciją. Dėl šios funkcijos prietaisas iš dalies galės konkuruoti su anksčiau pasirodžiusiu „Huawei P30 Pro“, kuris naudoja 5x optinį priartinimą. „Wired“ gavo sutikimą iš „OnePlus“ išbandyti „OnePlus 7 Pro“. Telefonas kai kuriuose aspektuose pademonstravo įspūdingus rezultatus.


Norėdami neprarasti susidomėjimo prietaisu, „OnePlus“ savo „Twitter“ paskyroje paviešino tris nuotraukas, kurios buvo užfiksuotos su „OnePlus 7 Pro“ kamera. Nuotraukose matomas tas pats paukštis. Tokiu būdu kompanija norėjo pademonstruoti telefono optinio priartinimo funkcijos galimybes. Kaip matote apačioje, „OnePlus 7 Pro“ išlaiko įspūdingą detalumą netgi su maksimaliu priartinimu.

Nors „OnePlus“ nepasidalino „OnePlus 7 Pro“ nustatymais atliekant šias nuotraukas, šią informaciją galima nuspėti. Panašu, kad paskutinė nuotrauka užfiksuota išnaudojus visas 3x optinio priartinimo galimybes. Jeigu tai tiesa, tuomet ši funkcija veikia efektyviai. Vis dėlto anksčiau buvo pranešta, kad kai „OnePlus 7 Pro“ naudoja maksimalų priartinimą, fono spalvos šiek tiek išblykšta.

Tikimasi, kad „OnePlus 7 Pro“ trigubos galinės kameros sąranką sudarys 48 MP objektyvas su F/1.6 diafragma, 16 MP plataus kampo objektyvas bei 8 MP telefoto lęšis su 3x optiniu priartinimu, 10x skaitmeniniu priartinimu ir F/2.4 diafragma.