2019 metų „iPhone XI“ ir „XI Max“ brėžiniai patvirtina informaciją apie kameros atnaujinimus

2019.05.09

2019 metų „iPhone“ serija nuo savo pirmtakų labai nesiskirs. Remiantis žinoma informacija, kompanija šiemet atnaujins telefono kamerą.

 Neatsižvelgiant į šiuos kameros atnaujinimus ir procesoriaus patobulinimus, kurių sulaukiame kiekvienais metais, kompanijos naujieji telefonai nesiskirs nuo kitų aukšto pajėgumo prietaisų. Neseniai pasirodė „iPhone XI“ bei „iPhone XI Max“ dėklų brėžiniai, kurie patvirtina ankstesnius gandus.

„iPhone XI“ ir „iPhone XI Max“ brėžiniai patvirtina pranešimus apie trigubos galinės kameros sąranką.

„Apple“ turi šiokių tokių problemų su „iPhone“ telefonais. Nors kompanija sėkmingai pardavinėja savo gaminius Jungtinėse Valstijose, pasauliniu mastu ji susiduria su tokiais konkurentais kaip „Huawei“. Šiuo metu didelio pajėgumo telefonų rinka yra subrendusi, todėl gamintojams reikia dirbti kelerius metus, norint sukurti technologijas, kurias būtų galima vadinti inovacijomis. Deja, „Apple“ dar nerado būdų kaip tai padaryti. Praeitų metų „iPhone“ serijos pasirodymo metu telefonų vartotojai neparodė didelio susidomėjimo. Kur kas didesnio susidomėjimo sulaukė „Huawei“ ar „Samsung“ produktų pristatymai.


  

Atrodo, kad šiuo metu „Apple“ mėgina neatsilikti nuo kitų gamintojų. Po to, kai prieš du metus kompanija pristatė 3D veido atpažinimo ir gylio aptikimo funkciją, „Apple“ šiais metais pasikliauna trigubos kameros sąranka.

Neseniai pasirodę „iPhone XI“ ir „iPhone XI Max“ brėžiniai, kuriuos paviešino dėklų gamintojai, patvirtina ankstesnius gandus apie trigubą kamerą. Pranešimuose buvo rašoma, kad naujieji modeliai naudos naują itin plataus kampo kameros objektyvą, kuris patobulins tokias fotografijos sritis kaip perspektyvą ar lauko gylį.