„Samsung Galaxy Fold“ nebus pristatytas bent iki rugpjūčio mėnesio

2019.06.17

Pranešama, kad nukeltas „Galaxy Fold“ lankstomo telefono pristatymas neįvyks liepos mėnesį. Su „The Korea Herald“ kalbėjęs „Samsung“ atstovas paneigė ankstesnius gandus, kad kompanija ruošiasi telefoną išleisti liepos mėnesį.

„Jeigu šį mėnesį rengsime tokį žiniasklaidos renginį, šiuo metu turėtume ką nors daryti,“ teigė „Samsung“ atstovas. „Nebuvo atliktas joks progresas nuo balandžio mėnesio atidėjimo.“

Jeigu tai tiesa, anksčiausia galima „Fold“ pristatymo data būtų rugpjūčio mėnesį. Tai reikštų, kad „Samsung“ galėtų tiesiog palaukti „Galaxy Note 10“ pristatymo ir abu telefonus pristatyti tame pačiame renginyje. Žinoma, tai galėtų įvykti, jeigu kompanija nepagalvotų, kad du didelio ekrano telefonai gali pakenkti vienas kito pardavimams.

„Galaxy Fold“ turėjo būti anonsuotas balandžio 26 dieną, tačiau „Samsung“ atšaukė prietaiso pristatymą po to, kai keli apžvalgininkai susidūrė su tam tikromis ekrano problemomis. Nuo to laiko „AT&T“, „Best Buy“ ir net „Samsung“ atšaukė išankstinius lankstomo telefono užsakymus.

Gegužės mėnesį vienas iš generalinių direktorių DJ Koh pažadėjo, kad pristatymas labai nevėluos, o „Samsung“ atstovai pridėjo, kad kompanija per ateinančias savaites paskelbs naują pristatymo datą.

„Samsung“ nėra vienintelė kompanija, kuri susiduria su tam tikromis lankstomų telefonų bėdomis. „Huawei“ taip pat pranešė apie „Mate X“ pristatymo nukėlimą iš birželio mėnesio į rugsėjį. Kompanija nori skirti daugiau laiko lankstomo telefono testavimui.