Pranešama, kad „Samsung Galaxy Note 10“ pasirodys rugpjūčio 7 dieną

2019.06.19

Nors „Google“ noriai dalinasi savo pasirodysiančių telefonų nuotraukomis socialiniuose tinkluose, „Samsung“ elgiasi labiau tradiciškai.

Remiantis naujausiu „CNET“ pranešimu, naujasis kompanijos flagmanas „Galaxy Note 10“ bus pristatytas rugpjūčio 7 dieną Niujorke.

„Note“ serijos telefonai tradiciškai yra pirminis pasirinkimas naujoms telefonų technologijoms pademonstruoti. Manoma, kad šiemet kompanija sukūrė dviejų skirtingų dydžių modelius, iš kurių vienas palaikys 5G ryšį. Nė vienas iš šių modelių nenaudos 3.5 mm ausinių lizdo.

Viršuje esančiame paveiksliuke matomi naujai paviešinti prietaiso brėžiniai. Iš brėžinių galima spręsti, kad „Samsung“ artėja prie visiško viršutinių ir apatinių rėmelių panaikinimo. Priešingai nei „Galaxy S10“, naujojo flagmano ekrane įmontuota skylė turėtų būti ekrano viduryje. Pranešama, kad didesnysis „Note“ modelis naudos didžiulį 6.75 colių ekraną, o mažesniojo modelio dydis turėtų siekti 6.3 colius. Panašu, kad telefono gale bus vertikaliai įmontuoti trys kameros objektyvai.

„CNET“ teigimu „Samsung“ dar kartą savo renginį rengs „Barclays“ centre Brukline. Manoma, kad renginys bus prašmatnus. Šios detalės nestebina, tačiau kyla klausimas: kas vyksta su „Galaxy Fold“? Ar „Samsung“ anonsuos naują pristatymo datą? O gal lankstomo telefono pristatymas bus visai atšauktas? Kompanijai derėtų į šiuos klausimus atsakyti prieš organizuojant „Note 10“ pristatymo renginį.