Paviešintose nuotraukose „iPhone 11 Max“ naudoja „Apple“ rašiklį

2019.08.22

Pastarosiomis savaitėmis sumažėjo gandų apie „iPhone 11“ seriją. Iki to laiko sulaukėme nemažai naujienų apie šios serijos telefonų didžiausią atnaujinimą iš kelių skirtingų šaltinių.

 Manoma, kad „Apple“ šiais metais savo flagmanams suteiks trigubos galinės kameros sistemą. Pasak Ming Chi Kuo, viena iš „iPhone“ telefonų naujovių bus itin plataus kampo objektyvas, kuris galės užfiksuoti 130 laipsnių matymo kampo kadrus.

Neseniai pasirodė nauji gandai apie „Apple“ telefonus. Juose rašoma apie funkciją, kurią Steve Jobs viešai denonsavo. Panašu, kad dabar kompanija yra pasiruošusi pasitraukti iš savo įkūrėjo šešėlio.

„iPhone 11 Max“ dėklų nuotraukose matomas rašiklio laikiklis.

Prieš mėnesį internete pasirodė daug „iPhone 11“ maketų. Šie brėžiniai buvo paremti paviešintais pasirodysiančių telefonų parametrais. Daugiausia dėmesio buvo skiriama telefonų galinėms kameroms. Geriausius modelius paviešino „Mobilefun“. Iš jų buvo sprendžiama, kad „Apple“ gali pristatyti daugiau kameros objektyvų ar kitų kameros atnaujinimų 2019 metų „iPhone“ serijoje.

„Mobilefun“ dar kartą sugrįžo. Dabar jie paruošė „iPhone 11 Max“ dėklų brėžinius iš „Olixar“. „Olixar“ dažniausiai pirmieji suteikia detalių apie pasirodysiančius „iPhone“ modelius.

Paviešintose dėklų nuotraukose aiškiai matoma išpjova dešinėje „Apple Pencil“ rašikliui. Jeigu informacija pasitvirtins, tuomet „iPhone“ sulauks didelio atnaujinimo. „Apple“ jau daugelį metų atsisakė savo telefonams pridėti rašiklį, tačiau Kupertino gigantams nesiseka su „iPhone“ pardavimų augimu ir naujų funkcijų atradimu, todėl šiais metais, galbūt, pagaliau, išvysime „Apple“ telefoną su rašikliu.

Toks sprendimas reikštų konkurenciją su „Samsung Galaxy Note“ serija. „Samsung Galaxy S“ serijos telefonai skirti įprastam flagmanų vartotojui, o „Note“ telefonai patraukia vartotojų su produktyvumo poreikiais dėmesį. Tam didelės įtakos turėjo prietaiso rašiklis, todėl būtų įdomu pamatyti, ar „Apple Pencil“ galėtų konkuruoti su „S-Pen“ rašikliu.

Elektronikos remontas