Paviešinta „Mate 30 Pro“ kameros konfigūracija su didžiuliu iššokimu, kuriame bus keturi objektyvai

2019.08.28

Elektronikos remontas Klaipėdoje > sužinoti daugiau…

„Mate 30 Pro“ kamera bus didžiausio dėmesio sulaukianti flagmano funkcija, kai „Huawei“ kitą mėnesį pristatys šį produktą.

 Beveik aišku, kad telefono dizainas bus panašus į „Mate 20 Pro“, kurį keli kritikai praminė vienu geriausiu „Android“ flagmanu. Neseniai „Mate 30 Pro“ buvo paviešintas iš abiejų pusių. Paviešinta informacija leido susidaryti įspūdį apie prietaiso galinės kameros išsidėstymą.

Paviešintose nuotraukose matomas didelis iššokimas su keturiais kameros objektyvais vienoje pusėje.

„Slashleaks“ paviešino kelias nuotraukas, kurios atskleidžia, kaip atrodys „Mate 30 Pro“ kameros konfigūracija. Visų pirma reiktų paminėti, kad nėra patvirtinta, ar nuotraukose yra matomas prototipas, ar galutinis telefono variantas, todėl reikės palaukti „Huawei“ anonsavimo, kad sužinotume, ar „Mate 30 Pro“ turės tokį spalvos variantą. Priekyje matomos dvi kameros, kurios turėtų būti įmontuotos platesnėje priekinėje išpjovoje. Kadangi „Mate 20 Pro“ naudoja panašią 3D veido atpažinimo funkciją kaip „Apple Face ID“, manoma, kad antrasis priekinis objektyvas bus naudojamas tai pačiai saugumo funkcijai.

Visas įdomumas yra prietaiso gale, kur yra įmontuotas didelis neapvalus kameros iššokimas su keturiais objektyvais. Panašu, kad „Huawei“ vartotojams pasiūlys universalias fotografavimo galimybes, kadangi kamerą turėtų sudaryti RGB, itin plataus kampo, telefoto ir ToF objektyvai. Vis dėlto tokia informacija, kaip maksimalaus optinio priartinimo galimybės ar maksimalus hibridinio priartinimo limitas, dar nėra aiški.

Telefonas taip pat naudos „Kirin 990“ čipsetą, o tai reiškia, kad „Mate 30 Pro“ bus pirmasis „Huawei“ prietaisas, kuris palaikys 4K raiškos 60 kadrų per sekundę filmavimo galimybę. Tai nėra nieko naujo, kadangi dauguma „Snapdragon 855“ prietaisų taip pat palaiko šią funkciją. Manoma, kad telefonas palaikys 55 W greito krovimo funkciją bei 25 W „Qi“ belaidį krovimą. Šie skaičiai yra įspūdingi, todėl „Mate 30 Pro“ turėtų žymiai greičiau įkrauti kitus aksesuarus negu „Mate 20 Pro“.