„Apple“ išsiuntė kvietimus į rugsėjo 10 dieną vyksiantį „By Innovation Only“ renginį, kuriame bus pristatyti nauji „iPhone“ modeliai

2019.08.29

„Apple“ dažniausiai renginius naujiems produktams pristatyti organizuoja pirmoje rugsėjo pusėje. Kadangi rugpjūtis beveik baigėsi, kompanijai metas pakviesti spaudos atstovus į naujų prietaisų parodą, ir panašu, kad kompanija tą ir daro.

 „Apple“ išsiuntė kvietimus į rugsėjo mėnesį vyksiantį „By Innovation Only“ renginį. Renginys vyks rugsėjo 10 dieną Steve Jobs teatre, Kupertine, 10 valandą ryto vietos laiku. Kompanija pernai renginį organizavo rugsėjo 12 dieną, kur pristatė „iPhone XR“, „iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“.

Pagrindinis dėmesys, be abejo, bus skiriamas naujai „iPhone“ serijai. Tikimasi, kad „Apple“ pristatys „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir „iPhone XR“ įpėdinius su menkais dizaino ir parametrų pakeitimais. Manoma, kad telefonų pavadinimai bus „iPhone 11 Pro“, „iPhone 11 Pro Max“ ir „iPhone 11 R“. Kaip ir 2018 metų „iPhone“, du brangesni modeliai turėtų naudoti OLED ekraną, o pigiausiasis pasitenkins LCD ekranu.

Telefonai turėtų būti varomi nauju čipsetu, tikėtina, kad „A13“. Manoma, kad pirmą kartą geriausias „iPhone“ modelis naudos trigubos galinės kameros sąranką. Naujųjų modelių baterijos taip pat bus didesnės už dabartinės kartos modelių baterijas. Manoma, kad jos palaikys abipusio belaidžio krovimo funkciją. Kartu su naujais „iPhone“ modeliais turėtų būti pristatytas ir operacinės sistemos atnaujinimas – „iOS 13“.

Taip pat galime tikėtis, kad bus pristatytas naujas „Apple Watch Series“ modelis. Analitikas Ming-Chi Kuo anksčiau prognozavo, kad šiais metais bus išleistas naujas keraminis modelis. Vėliau buvo aptikti įrodymai „Apple“ programinėje aparatinėje įrangoje, kad kompanija iš tiesų ruošia naujus keraminius ir titaninius modelius. Be visų šių įrodymų, neseniai Eurazijos duomenų bazėje buvo aptikti keturi nauji „Apple Watch Series“ modeliai. Taigi, yra galimybė, kad kompanija paprasčiausiai pristatys naujus „Apple Watch Series 4“ modelius vietoj naujos kartos laikrodžių. Vis dėlto žinant tai, kad išmanieji laikrodžiai sulaukia didelio susidomėjimo rinkoje, būtų logiška, kad kompanija šiemet pristatytų „Apple Watch Series 5“.

Elektronikos remontas