„Huawei“ patvirtino, kad „Mate 30“ bus pristatytas rugsėjo 19 d.

2019.09.02

 

„Huawei“ patvirtino, kad greitu metu sulauksime naujos flagmanų serijos. Socialiniame tinkle „Twitter“ kompanija pasidalino trumpu anonsu, kuriame pranešama, kad pasirodysianti „Mate 30“ serija bus pristatyta rugsėjo 19 dieną Miunchene, Vokietijoje.

 Renginio šūkis yra „Rethink Possibilities“ (liet. „Pergalvokite galimybes“).

„Huawei“ tikrai turės pergalvoti „Mate 30“ serijos telefonų galimybes. „Google“ pranešė, kad jų telefonai negalės naudoti pagrindinių „Google“ paslaugų, kadangi Jungtinių Valstijų kompanijoms vis dar yra uždrausta bendradarbiauti su „Huawei“.

Dėl šios priežasties, daug susidomėjimo bus skiriama „Huawei“ bandymams išsiversti be „Google“ paslaugų savo programinėje įrangoje. Kompanija jau kurį laiką gamina savo „Play Store“ alternatyvą. Pranešama, kad jie taip pat kuria žemėlapių programėlę trečiųjų šalių programuotojams. „Huawei“ neseniai pristatė ir savo operacinę sistemą „Harmony OS“, tačiau sumenkino jos potencialą tapti „Android“ pakaitalu. Tikėtina, kad „Mate 30“ serija vis dar naudos atviro kodo „Android“.

Naujausi „Huawei“ flagmanai pasižymėjo įspūdinga technine įranga. Panašu, kad „Mate 30 Pro“ ir toliau laikysis šių tradicijų. Prietaisas turėtų būti varomas „Kirin 990“ procesoriumi, kurį „Huawei“ pristatys šią savaitę „IFA“ parodoje, Berlyne. Nepatvirtinti šaltiniai pranešė, jog „Mate 30 Pro“ naudos didelį apvalų keturgubos kameros modulį ir krioklio ekraną su itin lenktais kraštais.