Pranešama, kad naujos kartos „iPhone SE“ atrodys kaip „iPhone 8“, tačiau greičiu prilygs „iPhone 11“

2019.10.04

 

Dar kartą pasirodė naujienos apie „iPhone SE 2“, po to, kai patikimas „Apple“ analitikas Ming-Chi Kuo pranešė, jog „Apple“ telefoną planuoja išleisti 2020 metų pradžioje.

 Nors ankstesni gandai apie „iPhone SE 2“ buvo išsibarstę, šios naujienos sutampa su neseniai pasirodžiusio „Nikkei“ pranešimo informacija.

Kuo prognozuoja, jog 2016 metų „iPhone SE“ įpėdinis bus labiau panašus į „iPhone 8“ negu „iPhone 5“, todėl mažasis „Apple“ telefonas atrodys moderniau. Su šiuo dizainu, žinoma, bus naudojamos kai kurios senos „iPhone“ ypatybės, kaip „Touch ID“ pirštų antspaudų skaitytuvas bei stori viršutiniai ir apatiniai rėmeliai. Praeitą mėnesį „Bloomberg“ irgi pranešė, kad sekantis žemesnės kainos „Apple“ telefonas bus panašus į „iPhone 8“ ir naudos „Touch ID“.

Kalbant apie našumą, Kuo pareiškė, kad šis 2020 metų prietaisas galimai bus varomas „A13“ procesoriumi ir naudos 3 GB RAM. Tokie parametrai daugiau ar mažiau primena „iPhone 11“. Tokiu atveju šis mažas telefonas pasižymėtų dideliu galingumu, priešingai negu „iPhone 5“ primenantis „SE“ modelis.

Deja, kol kas nėra informacijos apie naujojo prietaiso kainą. Pagrindinis aspektas, kuris viliojo vartotojus įsigyti „iPhone SE“, buvo jo maža kaina. Taip „Apple“ sugebėjo pritraukti vartotojų, kurie nenorėjo mokėti didelės sumos už flagmaną, dėmesį. Vis dėlto, žinant, kad „iPhone SE“ naudos naujausią „Apple“ techninę įrangą, būtų gana naivu tikėtis tokios pat kainos.

Praeitais metais Kuo tikino, kad „iPhone SE 2“ nebus išleistas arba, kad jis nebus išleistas 2018 metais. Tai nebuvo paskutinė informacija apie prietaisą tais metais, tačiau gandai šiek tiek aprimo. Šiuo metu sunku nuspėti, ar telefonas bus pristatytas, tačiau pasirodo vis daugiau informacijos apie svarbias įrenginio detales, todėl greitu metu galime sulaukti daugiau naujienų.