Manoma, kad „Unpacked“ renginys, kuriame bus pristatytas „Samsung Galaxy S11“, įvyks 2020 m. vasario mėnesį

2019.10.07

Po „Samsung Galaxy Note 10“ pristatymo praėjo dar visai nedaug laiko, o internete jau sklinda naujienos apie sekantį Pietų Korėjos gigantų flagmaną.

 Nors žinome, kad „Galaxy S“ serija įprastai būna pristatyta kiekvienų metų pirmajame ketvirtyje, tačiau panašu, kad jau yra žinoma tiksli „Galaxy S11“ pristatymo data.

Nepatvirtintame pranešime rašoma, kad „Galaxy S11“ bus pristatytas gana anksti.

Naujienomis pasidalino „SamMobile“ su perspėjimu, kad šaltinio patikimumas nėra žinomas. Remiantis pranešimu, „Galaxy S11“ pristatymo renginys vyks kitų metų vasario 18 d. „Samsung“ įprastai organizuoja „Unpacked“ renginius vasarį, todėl tikėtina, kad pranešimas yra tikslus.

Tikimasi, kad „Galaxy S11“ serija bus pristatyta San Fransiske, Jungtinėse Valstijose. Netgi jei telefonas nebus anonsuotas vasario 18 dieną, jo vis vien turėtume sulaukti panašiu laikotarpiu.

Vis dėlto įmanoma, kad „Galaxy S11“ serija išvis nebus pristatyta. Taip nutiktų, jei „Samsung“ nuspręstų sujungti „S“ ir „Note“ serijas į vieną. Pranešime rašoma, kad Pietų Korėjos gigantai šiuo metu svarsto tokią galimybę, kadangi bėgant metams abi flagmanų serijos tapo panašios viena į kitą. Taigi, vietoje „Galaxy S11“ galime išvysti pirmąjį naujosios „Galaxy One“ šeimos telefoną su „S Pen“ rašikliu, o antroje metų pusėje kompanija galėtų anonsuoti „Galaxy Fold“ įpėdinį. Žinant tai, kad lankstomų telefonų rinka yra vis dar ribota, nemanome, kad Pietų Korėjos gigantai greitu metu pakeis „Note“ seriją lankstomais įrenginiais. Taigi, kol kas „Galaxy S11“ pristatymas yra realesnis variantas.

Manoma, kad telefonas naudos geresnį ekrane įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, „Qualcomm Snapdragon 865“, iki 1 TB vidinės atminties bei greitesnę 12 GB LPDDR5 DRAM atmintį. Buvo kalbama ir apie 5x optinio priartinimo funkciją, grafeno bateriją bei technologiją, panašią į „Deep Fusion“, kurią naudoja „iPhone 11 Pro“.

Verta prisiminti, kad „Galaxy S“ serija sulaukia masyvių patobulinimų kas antrus metus, todėl „Galaxy S11“ turėtų būti minimalus jo pirmtako patobulinimas.