„Google“ kitą savaitę galimai pristatys 5G ryšį palaikantį „Pixel 4“

2019.10.11

 

Panašu, kad „Google“ ruošia 5G ryšį palaikantį „Pixel 4“ modelį. Remiantis „Nikkei“, tikėtina, kad telefonas bus pristatytas jau kitą savaitę. Standartinės „Pixel 4“ versijos, kurios bus anonsuotos kitą antradienį vyksiančiame renginyje, palaikys tik LTE ryšį.

 Vis dėlto „Nikkei“ praneša, jog „Google“ pradėjo 5G ryšį palaikančio modelio bandomąją produkciją.

Visgi nėra aišku, ar 5G modelis bus išleistas, ar tik apžvelgiamas. Remiantis pranešimu, jo demonstracija gali įvykti kitą savaitę, tačiau „Nikkei“ šaltiniai taip pat praneša, kad pristatymas gali būti organizuojamas pavasarį. Tokiu atveju telefonas būtų pristatytas kartu su „Pixel 3A“ įpėdiniu.

Jeigu telefonas bus pristatytas antradienį, tuomet tikėtina, kad tai tebus anonsas vėlesniam renginiui. Panašu, kad įrenginys yra vis dar plėtojamas, todėl jis dar nėra paruoštas produkcijai. Toks ankstyvas anonsavimas neatrodytų itin protingas sprendimas, kadangi „Pixel 3“ pardavimai po praeitų metų pasirodymo buvo lėti, taigi, „Google“ rizikuotų sulėtinti šių metų modelio pardavimus, jeigu pristatytų pajėgesnį modelį, kurio dar niekas negali nusipirkti.

Bet kokiu atveju, panašu, kad kompanijos tikslas yra paruošti 5G telefoną anksčiau negu tai padarys „Apple“, kurie savąjį 5G ryšį palaikantį „iPhone“ turėtų pristatyti kitų metų rugsėjį. 5G ryšys dar yra ankstyvoje stadijoje, todėl vartotojams nėra didelės būtinybės įsigyti šią technologiją palaikančius telefonus. Vis dėlto jei „Google“ pristatys 5G modelį pakankamai anksti, tai gali padėti kompanijai sulaukti šiek tiek dėmesio telefonų rinkoje.