Likus dienai iki „Pixel 4“ pristatymo, buvo paviešintas telefono įpakavimas

2019.10.14

Galima drąsiai teigti, kad „Google“ nesuteikė didelio dėmesio gandams apie „Pixel 4“, kadangi jų buvo be galo daug.

 Netgi dabar atrodo, kad jiems nėra galo, po to, kai likus dienai iki „Google“ organizuojamo renginio, kuriame kompanija pristatys savo naujus produktus, buvo paviešintas „Pixel 4“ įpakavimas.

„Pixel 4“ bus parduodamas su 18 W USB-C įkrovikliu.

Nuotraukoje ant „Pixel 4“ dėžutės matomas juodas galas su tokia pat kvadratine galinės kameros sąranka, kurią jau kelis kartus matėme. Įdomu tai, kad ant abiejų dėžutės pusių yra pavaizduotas tik „Pixel 4“ galas, o ne priekis. Žinant tai, kad „Google“ patys nusprendė atskleisti, koks bus „Pixel 4“ bei „Pixel 4 XL“ priekis su gausybe jutiklių viršutiniame rėmelyje, atrodo keista, kad įpakavime pavaizduotas tik įrenginio galas.

„Pixel 4“ priekis nėra blogas. Tiesą sakant, jis atrodo kur kas geriau, palyginus su „Pixel 3 XL“ priekinės išpjovos dizainu. Kaip bebūtų, likus tik dienai iki „Pixel 4“ pristatymo, svarbiausia yra ne tai, koks paveiksliukas yra ant dėžutės, o tai kas ant jos parašyta. O ten parašyta, kad prietaisas naudos 5.7 colių ekraną su 64 GB vidinės atminties. Šios detalės jau buvo paminėtos anksčiau, tačiau manoma, kad per oficialų pristatymą kompanija pristatys ir 128 GB variantą.

Taip pat pranešama, kad „Pixel 4“ bus parduodamas kartu su 18 W USB-C įkrovikliu, krovimo kabeliu bei „Quick Switch“ adapteriu. Tai yra nemažas aksesuarų asortimentas, todėl tikėtina, kad „Google“ juos taip pat pardavinės atskirai savo internetinėje parduotuvėje. Apibendrinant, „Pixel 4“ ir „Pixel 4 XL“ atrodo ženkliai geriau, lyginant su jų pirmtakais. Nežinomos detalės apie šiuos modelius bus oficialiai atskleistos pristatymo metu.