„Samsung“ užregistravo paslaptingos ekrano technologijos patentą, kuri turėtų būti naudojama „Galaxy S11“ serijos telefonuose

2019.11.11

Nepaisant visų gerų „Galaxy Note 10“ savybių, telefonui vis vien trūko aukšto atnaujinimo dažnio ekrano, kurį vis plačiau naudoja kiti gamintojai.

 Atrodo, kad „Samsung“ nenori kartoti tos pačios klaidos su „Galaxy S11“ serija. Pranešama, kad 2020 metų flagmanas naudos 120 Hz ekraną bei 108 megapikselių kamerą.

Tokiai kompanijai kaip „Samsung“ neturėtų būti sunku realizuoti aukšto atnaujinimo dažnio ekrano plokštę. Tai ne tik juos sulygintų su kitais konkurentais, kaip „OnePlus“ ar „Google“, tačiau kompanija taip pat galėtų „Galaxy S11“ pristatyti kaip žaidimams skirtą telefoną. Olandijos dienraštis „Letsgodigital“ aptiko užpildytą patentą, kuris atskleidžia šiek tiek informacijos apie naująjį AMOLED ekraną.

„Samsung“ užregistravo SAMOLED ekrano patentą, kuris turėtų debiutuoti kartu su „Galaxy S11“ serija.

Iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad raidė „S“ trumpinyje SAMOLED reiškia „super“. Vis dėlto tokia technologija jau egzistavo kurį laiką. Super AMOLED plokštės debiutavo kartu su originalia „Galaxy Note“ serija. Ši aplikacija buvo priskirta prie ekrano technologijų kategorijos, todėl protingas spėjimas būtų, kad tai yra AMOLED ekranų patobulinimas.

Kad sužinotume, ką reiškia ta raidė „S“, teks palaukti iki kitų metų „Galaxy S11“ serijos pristatymo. Taip pat galima tikėtis, jog ši plokštė bus naudojama ir pasirodysiančiame „Galaxy Fold 2“.

Praeityje kitas patentas taip pat išpranašavo „Samsung“ planus naujai ekrano technologijai. Praeitais metais, prieš „Galaxy S10“ pasirodymą, „Samsung“ užregistravo dinamiško AMOLED ekrano patentąPatente ši technologija yra vadinama OLED ekranu, telefono ekranu, monitoriumi, televizoriaus ekranu, kompiuterio ekranu, taigi, ekranas galimai bus naudojamas ir kituose elektroniniuose prietaisuose.