Kaip suporuoti „DualShock 4“ valdiklį su „iPhone“ arba „iPad“

2019.11.18

„iOS 13“ yra stambus operacinės sistemos atnaujinimas, kuris platformai suteikia nemažai pasikeitimų. Sulaukėme tamsaus sistemos rėžimo ir daugybės kitų šaunių funkcijų.

 „Apple“ neseniai savo internetinėje svetainėje pradėjo pardavinėti „DualShock 4“ valdiklį. Jeigu jį jau turite, jums, ko gero, įdomu sužinoti, kaip jį suporuoti su savo „iOS“ prietaisu.

Kaip suporuoti „DualShock 4“ su „iPhone“ arba „iPad“

Jeigu jau turite arba planuojate įsigyti „DualShock 4“ valdiklį, jį prijungti bus gana paprasta. „DualShock 4“ galima suporuoti su „iPhone“ arba „iPad“, kurie naudoja „iOS 13“ arba „iPadOS 13“ operacinės sistemos versijas.

1. Visų pirma reikia atsidaryti „iPhone“ arba „iPad“ nustatymus, pasirinkti „Bluetooth“ ir jį įjungti.

2. Dabar „DualShock 4“ valdiklyje turite įjungti poravimo rėžimą. Kad tai padarytumėte, paspauskite ir palaikykite „PlayStation“ bei „Share“ mygtukus, kol užsidegs švieselė.

3. Telefone prietaisų sąraše pasirinkite „DualShock 4 Wireless Controller“.

4. Pamatysite, kad šviesa valdiklio gale pasikeis į rausvą. Tai reiškia, kad „DualShock 4“ valdiklis yra prijungtas ir suporuotas su jūsų „iPhone“ arba „iPad“.

Tai viskas, ką reikia padaryti, norint suporuoti „DualShock 4“ su „iPhone“ ar „iPad“ modeliais. Jeigu norite jį atjungti, jums tereikia grįžti į „Bluetooth“ nustatymus ir „My Devices“ skiltyje šalia „DualShock 4 Wireless Controller“ pasirinkti mėlynai apibrauktą „i“ raidę ir pasirinkti „Disconnect“.