„Samsung Galaxy S8“ vis dėlto gali sulaukti „Android 10“ atnaujinimo

2019.11.20

Trys didžiausi programinės įrangos atnaujinimai yra vis dar nepasiekiami daugumai „Android“ telefonų. Nors „Google“ ir „OnePlus“ išleido „Android 10“ atnaujinimą prietaisams, kurie neturėjo jo palaikyti, „Samsung“ dar šios praktikos nepritaikė.

 „Samsung“ ruošia „Android 10“ atnaujinimą „Galaxy S10“ ir „Note 10“ serijai, o vėliau jį gaus ir „Galaxy S9“ bei „Note 9“ serijos modeliai. „Galaxy S8“ serijos vartotojams, deja, nepasisekė, tačiau viskas gali pasikeisti, jeigu pasitvirtins „Samsung“ klientų aptarnavimo atstovo pažadai.

„Samsung“ klientų aptarnavimo atstovas užsiminė apie „Android 10“ atnaujinimą „Galaxy S8“ modeliui.

Nepatenkinti Windowsunited.de atstovai susisiekė su „Samsung“ ir pasiteiravo, ar jų „Galaxy S8“ modeliai sulauks „Android 10“ atnaujinimo. Klientų aptarnavimo atstovas detaliame pranešime atsakė, kad prietaisas yra tinkamas minėtam atnaujinimui. Nors nebuvo pateiktas tikslus laikas, tačiau atstovas davė pažadus dėl atnaujinimo. Originalusis pokalbis vokiečių kalba pateiktas apačioje.

„Samsung“ klientų aptarnavimo atstovai pernai taip pat teikė pažadus dėl „Android Pie“ atnaujinimo „Galaxy S7“ modeliui. Deja, pažadai nebuvo ištesėti, todėl šiuo atsaku aklai pasitikėti nereikėtų. Vis dėlto šį kartą vilties yra daugiau, kadangi kiti gamintojai savo prietaisams išleido ilgai lauktą „Android“ versijos atnaujinimą.

Netgi šiandien „Galaxy S8“ yra pakankamai pajėgus, kad veiktų be priekaištų su „Android 10“ versija. Tai labiau priklauso nuo „Samsung“ pasiryžimo pritaikyti „Android 10“ konstrukciją prietaisui. Kadangi „Google“ ir „OnePlus“ jau išleido šį atnaujinimą, nėra priežasties, kodėl „Samsung“ negalėtų pasekti jų pavyzdžiu. Visgi po tokio sprendimo vidutinio pajėgumo „Galaxy“ modelių savininkai taip pat užsinorėtų „Android 10“ atnaujinimo.