„Dell Mobile Connect“ greitu metu leis naudotis „iPhone“ programėlėmis iš „Windows“ platformos

2020.01.06

„Dell Mobile Connect“ programėlė leidžia prijungti „Android“ telefoną prie „Dell“ kompiuterio, kad vartotojas galėtų atsiliepti į skambučius, rašyti žinutes ir gauti pranešimus į „Windows“ platformą.

 „Dell“ neseniai pranešė, kad vėliau kompanija atnaujins „Dell Mobile Connect“ ir pridės galimybę perduoti „iOS“ prietaisų ekrano vaizdą bei perkelti duomenis.

„Dell“ išleido „Mobile Connect“ 2018 metais su palaikymu „Android“ telefonams ir ribotomis galimybėmis „iOS“ prietaisams. „Android“ vartotojai nuo pat pradžių galėjo sąveikauti su savo programėlėmis ir perkelti failus, o „iOS“ vartotojai turėjo prieigą tik prie žinučių rašymo, skambučių, pranešimų ir kontaktų sąrašo. Ateities atnaujinimas vartotojams leis sąveikauti su „iPhone“ programėlėmis tiesiai iš „Windows“ kompiuterio, naudojant klaviatūrą ir pelę. Failų perkėlimo funkcija leis nutempti nuotraukas greitam pasidalinimui. Vis dėlto vartotojai turės pasikliauti kitomis platformomis, norėdami pasidalinti kitų formatų failais.

„Dell XPS“, „Inspiron“, „Vostro“, „Alienware“ bei „G Series“ savininkai, kurie kompiuterius įsigijo 2018 metų sausio mėnesį arba vėliau, su „Bluetooth“ pagalba galės prijungti savo „iPhone“ prie „Mobile Connect“. „Dell Mobile Connect“ programėlę reikia būti įsirašius ir „iPhone“ telefone.

Nors įrašymo procesas ir funkcionalumas neatitinka „macOS“ bei „iOS“ siūlomų funkcijų paprastumo, tačiau „Dell Mobile Connect“ funkcionalumas tam tikrais atvejais yra netgi geresnis negu „Apple“. „Apple“ nerodo pranešimų iš „iOS“ prietaisų „Mac“ kompiuteriuose, ekrano vaizdo perdavimo galimybės taip pat nėra.

„Dell Mobile Connect“ atnaujinimas pasirodys šių metų pavasarį. Failų perkėlimas „iOS“ prietaisuose gali būti apribotas nuotraukomis ir vaizdo įrašais.