„Huawei P40“ serijos pristatymą bus galima pamatyti tik internetu

2020.03.10

Vieni didžiausių telefonų gamintojų „Huawei“ turėjo pristatyti „P40“ serijos telefonus Paryžiuje vyksiančiame renginyje.

 Vis dėlto kompanija atšaukė pristatymo renginį dėl koronaviruso proveržio ir nusprendė organizuoti internetinį serijos pristatymą, kuris vyks kovo 26 dieną.

Tai ne pirmas kartas, kai yra atšaukiami renginiai. Jau buvo atšaukta „MWC“ paroda ir daugelis kitų renginių. Tai tik parodo, kokią paniką kelia dabar siaučiantis koronavirusas.

„Huawei P40“ serija naudos patobulintas optines funkcijas, „Kirin 990 5G“ čipsetą bei turės geresnį kamerų išsidėstymą.

Naujienos apie tokį renginį buvo paviešintos oficialioje kompanijos „Twitter“ paskyroje. Taip pat pasirodė ir telefono anonsas. Pamačius anonsą, galima drąsiai teigti, jog telefonas turės didžiulį iššokimą kameroms talpinti, tačiau šis pasirinkimas vartotojų jau nebestebina.

Tame pačiame pranešime „Huawei“ pasidalino nuoroda, kur galima prisijungti prie internetinio renginio https://consumer.huawei.com/uk/campaign/p40/. Tikimasi, kad serijos prietaisai naudos „Kirin 990“ čipsetą su 5G ryšio palaikymu, geresnes kameras, bateriją ir ekraną.

Akivaizdu, kad tiek „P40“, tiek „P40 Pro“ sulauks baterijos, ekrano ir kameros sąrankos pasikeitimų. Pranešama, kad „P40 Pro“ naudos penkiagubos kameros sąranką.

Abu „Huawei“ modeliai naudos „Android“ operacinę sistemą, tačiau neturės jokių „Google“ paslaugų. Tai reiškia, kad telefonams trūks esminių programėlių kaip „Google Play Store“, „Google Maps“ ir kt.