„Apple“ patvirtino, kad „WWDC 2020“ paroda vyks tik internetu

2020.03.14

 

Buvo nuspręsta, jog „Apple“ 31-oji kasmetinė programuotojų konferencija „WWDC 2020“ vyks tik internetu. Kompanijos oficialioje internetinėje svetainėje rašoma: „Šių metų birželio mėnesį „WWDC20“ suteiks visiškai naują internetinę patirtį milijonams talentingų ir kūrybingų programuotojų iš viso pasaulio. 

Prisijunkite prie mūsų programos, kad gautumėte išankstinę prieigą prie pasirodysiančių „Apple“ platformų ir bendraukite su „Apple“ inžinieriais. Pasinerkite į jaudinančią mokymosi patirtį ir atraskite būdus, kaip sukurti savo novatoriškiausias programėles, naudojant naujausias „Apple“ technologijas.“

„Apple“ svetainėje taip pat pranešama, jog daugiau informacijos pasirodys internete, elektroniniu paštu bei „Apple“ programuotojų programėlėje. Technologijų gigantai įprastai organizuoja „WWDC“ parodą birželio mėnesį „McEnery“ konvencijų centre, San Chosė, Kalifornijoje, tačiau šiemet kompanija pasirinks kitokį kelią dėl koronaviruso keliamų pavojų.

Tikimasi, kad kaip ir pernai, „WWDC 2020“ parodos metu „Apple“ pristatys naują programinę įrangą ir funkcijas, kurios pasirodys kartu su ja. Tokiu atveju būtų kalbama apie „iOS 14“, „iPadOS 14“, „macOS 10.16“, „tvOS 14“ bei „watchOS 7“. Kol kas nėra patvirtinti jokie planai dėl „Apple“ techninės įrangos. Pranešama, kad kompanija atšaukė savo kovo mėnesio spaudos renginį, kur turėjo būti pristatytas „iPhone SE 2“ bei patobulintas „iPad Pro“.