„Galaxy S20“ serija nedemonstruoja tokio pasisekimo kaip „Galaxy S10“ serija

2020.03.28

Šie metai „Samsung“ kol kas nebuvo sėkmingi. Nepaisant naujo dizaino, kameros patobulinimų ir galingų vidinių komponentų, „Galaxy S20“ pardavimai rinkoje nepasiekia didelio pagreičio. 

Didžiausias to kaltininkas, ko gero, yra koronavirusas. Pranešama, kad dėl šios priežasties „Samsung“ organizavo privačią konferenciją kompanijos ateities aptarimui.

Pranešama, kad „Galaxy S20“ pardavimai pasiekė tik 60% „Galaxy S10“ pardavimų.

Ne paslaptis, kad dėl koronaviruso proveržio krenta visų išmaniųjų telefonų pardavimai. Remiantis naujausiu „Sedaily“ pranešimu, „Samsung“ organizavo privačią konferenciją su kai kuriais saugumo analitikais. Toks sprendimas galimai buvo priimtas dėl to, nes Korėjos technikos gigantai ieškojo būdų, kaip sumažinti ekonomines kliūtis, kurios gali kilti per ateinančius mėnesius dėl koronaviruso pandemijos.

Pranešime taip pat rašoma, jog konferencijos metu buvo aptariami „Galaxy S20“ pardavimai. Pardavimų skaičiai tikrai galėtų būti didesni negu dabar. Tikslūs skaičiai nebuvo paminėti, tačiau rašoma, jog „Galaxy S20“ pardavimai pasiekė tik 60% „Galaxy S10“ pardavimų tokiu pačiu periodu 2019 metais. Galbūt „Samsung“ paviešins tikslią statistiką ketvirčio pabaigoje, o jeigu tai neįvyks, bus galima pasikliauti kitais apskaičiavimais.

Pranešama, kad iš visų trijų modelių „Galaxy S20 Ultra“ buvo populiariausias ir sudarė 50% visų „Galaxy S20“ serijos modelių užsakymų. Tokios naujienos yra gan stebinančios, žinant, kad tai yra pats brangiausias serijos modelis. Galbūt dėl šios priežasties kompanija taip anksti nusprendė mažinti „Galaxy S20“ ir „Galaxy S20 Plus“ kainas. „Galaxy S20 Ultra“ nebuvo atpigintas, ko gero, dėl to, nes jį vartotojai perka kur kas dažniau negu kitus du modelius.

Nėra aišku, koks bus sekantis „Samsung“ ėjimas, tačiau panašu, kad koronaviruso pandemija situaciją apsunkina daugumai technikos gigantų. Taip pat nėra informacijos, ar kompanija žada atidėti „Galaxy Note 20“ serijos pristatymą.