Pranešama, kad „Samsung Galaxy Note 20“ seriją sudarys du, o ne trys modeliai

2020.03.31

 

„Samsung“ galimai remsis tokia pačia strategija kaip ir pernai su „Galaxy Note 20“ serija. Žymus patarėjas praneša, jog vietoje trijų modelių, Korėjos gigantai pristatys du.

„Galaxy Note 20“ parametrai kol kas nėra žinomi, tačiau manoma, kad skirtumų daug nebus.

Remiantis Ice Universe pranešimu „Weibo“ platformoje, „Samsung“ išleis du modelius: įprastą „Galaxy Note 20“ ir didesnį „Galaxy Note 20 Plus“. Didesnysis modelis, žinoma, kainuos brangiau. Anksčiau patarėjas socialiniame tinkle „Twitter“ tikino, kad „Galaxy Note 20“ serija nelabai skirsis nuo „Galaxy S20“, atsižvelgiant ir į kameras. Tai gali reikšti, kad vidiniai komponentai išliks nepakitę.

Jeigu jus domina prietaiso parametrai, paviešintame branduolio kode buvo užsiminta apie „Snapdragon 865“ naudojimą tiek „Galaxy Note 20“, tiek „Galaxy Fold 2“ modeliuose, o tai reiškia, kad abu prietaisai naudos tokį patį procesorių kaip „Galaxy S20“ serija. Tai šiek tiek nuviliančios naujienos, kadangi dauguma vartotojų tikėjosi išvysti truputį geresnį „Snapdragon 865 Plus“ čipsetą, kuris turėtų būti pristatytas trečiajame metų ketvirtyje. Nėra žinių, ar „Samsung“ išlaikys „Exynos 990“, ar pakeis jį galingesniu čipsetu.

„Samsung“ taip pat galimai siūlys 128 GB vidinės atminties vietoje 256 GB pagrindiniams variantams. Taip pat kartu su „Galaxy Note 20“ serija galime išvysti greitesnės „eUFS 3.1“ talpyklos debiutą, nors šiuo metu ir nėra jokių našumo bėdų su „UFS 3.0“ standartu.

„Samsung“ abu modelius gali pristatyti rugpjūčio mėnesį, nors kompanija to dar nepatvirtino. Reikia įvertinti ir tai, kad koronaviruso pandemija bei aukšta „Galaxy S20“ pradinė kaina kompanijai atsiliepė prastais pardavimais, todėl „Samsung“, ko gero, situaciją įvertins ir netolimoje ateityje sugalvos tinkamą metą serijos pasirodymui.