Pranešama, kad buvo patvirtintas oficialus „iPhone 9“ pavadinimas, visi spalvų variantai, vidinės atminties kiekis ir detalės apie pasirodymą

2020.04.04

 

 

Remiantis šviežiomis „9to5Mac“ naujienomis, „iPhone 9“ oficialus pavadinimas bus „iPhone SE“, kitaip tariant – 2020 metų „iPhone SE“, siekiant išvengti nesusipratimo.

 Gandų apie „iPhone 9“ modelio pavadinimą netrūko, kadangi pavadinimas buvo pastebėtas reklaminiame plakate. Buvo paviešintas ne tik oficialus pavadinimas, tačiau ir kita informacija apie šį modelį: pasirodymo data, galimi spalvų variantai ir detalės apie vidinės atminties kiekį.

„Apple“ balandžio 3 dieną galimai pristatys „iPhone SE“.

„9to5Mac“ sužinojo, jog 2020 metų „iPhone SE“ modelis galimai bus pristatytas balandžio 3 dieną. Anksčiau Jon Prosser socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, jog vykusiame „Apple“ susitikime paaiškėjo, kad „iPhone SE“ bus pristatytas balandžio 15 dieną, o jo prekyba prasidės nuo balandžio 22 dienos. Remiantis nauja informacija, „Apple“ savo pigesnįjį modelį pristatys kur kas anksčiau.

Galimi 2020 metų „iPhone SE“ spalvų variantai.

Pasak „9to5Mac“, pasirodysiantis 2020 metų „iPhone SE“ iš viso turės tris spalvų variantus:

• Baltą
• Juodą
• Raudoną

Anksčiau pasirodžiusiuose pranešimuose buvo rašoma, kad „iPhone SE“ bus toks pat kaip „iPhone 8“ tik su geresniais vidiniais komponentais. Tai reiškia, kad naujasis modelis naudos tokį patį 4.7 colių LCD ekraną, tačiau vietoje „A11 Bionic“ čipseto šis naudos patobulintą „A13 Bionic“.

Galimi 2020 metų „iPhone SE“ vidinės atminties variantai.

Manoma, kad kompanija siūlys tokius vidinės atminties konfigūracijos variantus:

• 64 GB
• 128 GB
• 256 GB

„iPhone 8“ taip pat turėjo 256 GB variantą, tačiau jo gamyba buvo sustabdyta praeitų metų rudenį. Žymus „Apple“ analitikas Ming-Chi Kuo irgi paminėjo, kad naujasis „iPhone SE“ turės 64 GB ir 128 GB variantus, tačiau jis neužsiminė apie 256 GB modelį.

Pradinė 2020 metų „iPhone SE“ kaina.

Naujame pranešime nebuvo užsiminta, kokios pradinės kainos tikimasi, tačiau anksčiau Ming-Chi Kuo pareiškė, kad „iPhone SE“ kaina turėtų prasidėti nuo 400 JAV dolerių už 64 GB modelį. Tokia kaina yra gana konkurencinga, o šis modelis puikiai tiktų „iPhone 6“ savininkams, norintiems atnaujinti savo telefoną, kuris daugiau nesulauks programinės įrangos atnaujinimų.